Star Fox Zero release doorgeschoven naar 2016

  Nintendo heeft aangekondigd dat de Star Fox Zero release is opgeschoven naar 2016. De game zou eigenlijk eind 2015 uitkomen, maar dit gaat niet meer lukken.

  Dit heeft game designer Shigeru Miyamoto laten weten via een officieel bericht op Facebook. Zo staat er in het bericht onder andere dat het plan was om Star Fox Zero eind dit jaar uit te brengen, maar dat het team meer tijd nodig heeft. Er zijn geen problemen met de ontwikkeling, maar het gaat slechts om het verbeteren van het uiteindelijke spel.

  Volgens Miyamoto is het technisch gezien mogelijk om Star Fox Zero eind dit jaar uit te brengen, maar dit wordt niet gedaan omdat het spel nog wat meer opgepoetst moet worden. Op deze manier kunnen spelers een betere greep krijgen op de nieuwe speelstijl die geïntroduceerd wordt in Star Fox Zero.

  Star Fox Zero release uitgesteld tot Q1 2016

  Star Fox Zero moet nieuwe gameplay en ervaringen brengen voor spelers, om zo de game een stuk verder te brengen dan de basis die is gelegd door Star Fox 64. Verder laat het team weten dat de game niet erg lang wordt uitgesteld: de nieuwe release moet in het eerste kwartaal van 2016 plaatsvinden.

  Star Fox Zero

  Verkijgbaar vanaf 22 april 2016

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.