Star Fox Wii U speelbaar op E3 en voorlopig geen F-Zero

  Fans van F-Zero kunnen weer een nieuwe teleurstelling toevoeging aan hun lijstje. Nintendo eindbaas Shigeru Miyamoto heeft namelijk in een interview laten weten dat de kans op een nieuwe F-Zero game voor de Wii U kleiner dan een micro-organisme is. Gelukkig is er wel goed nieuws voor Star Fox Wii U!

  Miyamoto, bedenker van onder andere Mario en Zelda heeft wederom onze dromen wreed verpletterd. In het interview met Smosh Games laat hij weten dat een nieuwe F-Zero game een compleet nieuwe besturing zou moeten hebben:

  "Als we een nieuw soort controller inferface maken en we een controller interface vinden die goed bij F-Zero past, dan doen we er in de toekomst misschien iets mee."

  De laatste F-Zero game op een console, F-Zero GX kwam in 2003 (12 jaar geleden!) uit voor de Nintendo GameCube. Fans snakken al lang naar een nieuwe F-Zero game, maar het lijkt er nu dus op dat dit voorlopig niet gaat gebeuren.

  Goed nieuws voor Star Fox Wii U

  Een lichtpuntje is dat het nieuwste avontuur van onze favoriete buitenaardse dieren, Star Fox Wii U speelbaar zal zijn op E3. Er is momenteel nog weinig over de game bekend, behalve dat er gebruikt gaat worden van twee schermen, dat de game een episodische structuur zal hebben en dat de game na Majora's Mask 3D en vóór The Legend of Zelda voor de Wii U zal verschijnen.

  Star Fox Zero

  Verkijgbaar vanaf 22 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.