Stanley Parable ontwikkelaar brengt gratis game uit

  De ontwikkelaar van de grappige indie titel The Stanley Parable heeft een nieuwe gratis game uitgebracht. The Temple of No, zoals de game van de Stanley Parable ontwikkelaar heet, is op dit moment al speelbaar.

  Verwacht echter geen 3D game zoals je dat kent van The Stanley Parable. Het nieuwe spel is een text-based game en bevat dezelfde humor als je zou verwachten van de Stanley Parable ontwikkelaar. De nieuwe titel is een soort kies je eigen avontuur verhaal zoals de meeste mensen waarschijnlijk vroeger als kind wel een exemplaar van hadden.

  Voor de game hoef je overigens niets te downloaden, het kost je verder ook niets. De nieuwe titel van de Stanley Parable ontwikkelaar is eenvoudigweg via de browser te spelen. Het is de tweede titel die is uitgebracht door Crows Crows Crows, zoals de ontwikkelaarsstudio van William Pugh heet.

  Waar is de Stanley Parable ontwikkelaar game te spelen?

  The Temple of No is een kort verhaal waar je niet al te veel tijd in hoeft te steken. Het korte verhaal is via de officiële site van Crows Crows Crows te spelen. Het is wel aan te raden om oortjes of een hoofdtelefoon te gebruiken voor je aan de slag gaat met de humoristische korte game.

  The Temple of No

  Verkijgbaar vanaf 22 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.