Square Enix titel aankondiging tijdens Tokyo Game Show

  Square Enix gaat tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe titel aankondigen. Dat is zojuist gemeld door de Japanse tak van het bedrijf. De nieuwe Square Enix titel heeft nog geen naam gekregen, of deze is in ieder geval nog niet gecommuniceerd.

  De nieuwe Square Enix titel gaat op de eerste dag van de Tokyo Game Show worden onthuld. Op 13:00 (06:00 Nederlandse tijd) lokale tijd zal op het hoofdpodium bij de Square Enix booth de game worden onthuld.

  Square Enix titel wellicht een exclusief Japanse titel

  De Europese tak van Square Enix heeft nog niks laten horen van de titel dus de vraag is op dit moment nog even of de game ook naar het Westen gaat komen. Het kan dus zo zijn dat de nieuwe Square Enix titel een exclusieve game wordt voor de Japanse markt of dat de westerse versie nog een tijd op zich laat wachten.

  Ook de platformen waar de game voor gaat verschijnen is nog niet bekend en ook het genre of andere details laten voorlopig nog op zich wachten.

  Meer antwoorden over de Square Enix titel zullen we ongetwijfeld krijgen tijdens de presentatie op de Tokyo Game Show. De Tokyo Game Show wordt gehouden van 15 tot en met 18 september.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.