Square Enix opent Final Fantasy Experience in Londen

  Goed nieuws voor grote fans van Final Fantasy, want Square Enix opent een pop-up Final Fantasy Experience in Londen. Het evenement is van 3 tot 5 november en ter ere van het dertigjarige jubileum van de franchise.

  In de Final Fantasy Experience kun je gedurende drie dagen terecht om oude games te spelen, gelimiteerde merchandise te kopen en mee te doen aan verschillende toernooitjes. Eén daarvan is een drie tegen drie-gevecht in Dissidia Final Fantasy NT, een vechtgame die begin volgend jaar uitkomt.

  Ook kun je één van de drie speciaal voor de Final Fantasy Experience gemaakte koffiemokken krijgen. Deze krijg je als je een themadrankje koopt op het evenement.

  De mokken die je krijg op de Final Fantasy Experience

  Final Fantasy Experience ter ere van dertigjarig jubileum

  Het is dertig jaar geleden dat de eerste Final Fantasy uitkwam. Reden genoeg voor Square Enix, ontwikkelaar en uitgever van de game, om dat te vieren met de Experience. Alhoewel deze wel in Londen is, mag de echte Final Fantasy fan dit natuurlijk niet missen. Ook al woont diegene in Nederland.

  De laatste reguliere game uit de franchise is Final Fantasy XV, waarvan je vanochtend nog kon lezen dat de multiplayer DLC van die game uitgesteld is. Deze kun je natuurlijk ook kopen op de Experience. Mocht je daar niet op willen wachten, dan kun je de game nog altijd hier in Nederland kopen.

  De pop-up Final Fantasy 15 Experience is van 3 tot en met 5 november op 21 Slingsby Place in Londen. Van 10 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags kun je daar terecht. Behalve op 5 november, want dan is de Experience al om vier uur 's middags afgelopen.

  Final Fantasy XV

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.