Square Enix Collective gamescom line-up bekendgemaakt

  Gamescom 2017 staat voor de deur en langzamerhand beginnen de showcase details binnen te druppelen. Ook het indieproject van Square Enix is op de beurs terug te vinden met een aantal titels. Deze Square Enix Collective gamescom line-up bestaat uit maar liefst vijf games, die onderling veel verschillende elementen kennen.

  Het paradepaadje van de gamescom line-up is Battalion 1944. Ontwikkelaar Bulkhead Interactive heeft met een Kickstarter campagne meer dan drie keer de beoogde doelstelling behaald, waarna deze Tweede Wereldoorlog shooter in productie genomen werd. Het spel wordt tijdens gamescom voor het eerst beschikbaar gesteld voor bezoekers. Spelers kunnen het tegen elkaar opnemen om te bewijzen wie de koning van de multiplayer is.

  Square Enix Collective gamescom line-up veelzijdig

  Naast het aangezicht van Battalion 1944 heeft Square Enix Collective ook heel andere games in petto. Hieronder volgt een lijst van deze titels.

  • Forgotten Anne: een 2D adventure game van ontwikkelaar Throughline Games
  • Oh My Godheads: een chaotische multiplayer game van Titutitech
  • Deadbeat Heroes: een fighter partygame van ontwikkelaar Deadbeat Studios
  • Tokyo Dark: Een duistere point-and-click uit de stal van ontwikkelaar Cherrymochi

  Met deze veelzijdige line-up wilt Square Enix de standaard van zijn indieproject laten zien, dat in de toekomst nog veel meer games uit gaat brengen.

  Oh My Godheads!

  Verkijgbaar vanaf 6 april 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.