Nieuwe Squadron 42 singleplayer trailer toont veel beroemdheden

  De crowdfunding campagne van Star Citizen is erg succesvol geweest. Tot nu toe hebben gamers in totaal al 195 miljoen dollar in de game geïnvesteerd. Een deel van dat geld is uitgegeven aan beroemde acteurs, deze zullen in de singleplayer modus van Star Citizen: Squadron 42 voorkomen. Dit zagen we in de nieuwe Squadron 42 singleplayer trailer.

  De nieuwe Squadron 42 singleplayer trailer

  De trailer werd voor het eerst onthuld op het speciale evenement voor Star Citizen fans. In de trailer zien we al de gezichten van Gillian Anderson, Mark Hamill, Gary Oldman, Mark Strong, Henry Cavill, John Rhys Davies, Liam Cunningham en Ben Mendelsohn. Dat zijn al acht beroemdheden in de korte drie minuten die de trailer ons vermaakt, dus het zal de fans nog benieuwen of er nog meer in voor zullen komen.

  De trailer kwam uit kort nadat Cloud Imperium Games meer details deelde over de Alpha 3.3 update van Star Citizen. De update bevat onder andere meer ruimteschepen, wapens en vijanden.

  Vertraging

  De planning van Cloud Imperium Games was om de game uit te brengen in 2014, maar er is enorm veel vertraging geweest. Ondertussen is de releasedatum van de game nog steeds niet bekend.

  Helaas voor de fans van het Star Citizen universum zullen ze nog een tijdje moeten wachten. Roberts zei in 2017 dat Squadron 42 in mei 2017 uit zou komen, maar uiteindelijk werd deze datum niet gehaald. De fans kunnen alleen hopen dat de games het lange wachten wacht waard zijn.

  Niet iedereen heeft even veel vertrouwen in de game. De game werd namelijk beschreven als Massively OP's Most Likely to Flop in 2018 or Beyond. Dit betekent eenvoudig gezegd dat mensen denken dat de game geen succes zal worden maar eerder kans heeft om flink te floppen. Misschien komt dit doordat fans al te lang wachten op de game.

  Star Citizen

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.