Spyro voor PS4 in de vorm van remaster in aantocht?

  Activision brengt wellicht dit jaar een Spyro voor PS4 game uit. Dit meldt Kotaku. De game wordt een remaster en moet de eerste drie games uit de Spyro serie bevatten. Activision zelf heeft nog geen officieel nieuws naar buiten gebracht.

  Sony Computer Entertainment

  Het nieuws komt 18 jaar na de release van de laatste originele Spyro game. De originele Spyro trilogie werd namelijk uitgebracht tussen 1998 en 2000. De platformgames draaien om Spyro de Draak, een kleine paarse draak die andere draken redt van verschillende vijanden. Het gaat hier om de eerste drie games van de Spyro serie, Spyro the Dragon, Ripto's Rage! en Year of the Dragon.

  Deze games worden net zoals de Crash Bandicoot remaster compleet nieuw gemaakt, in dezelfde stijl, om de charme van de oude games in een nieuw jasje te brengen. De officiële aankondiging voor de remaster wordt volgens Kotaku in maart verwacht en de opgepoetste bundel moet in het derde kwartaal van dit jaar uitkomen. Aangezien de twintigste verjaardag van Spyro in september is, wordt de remaster die maand verwacht. Verder wordt er vermeld dat de game ondersteuning biedt voor de PlayStation 4 Pro.

  Spyro voor PS4 remaster brengt de draak weer naar de voorgrond

  De laatste paar jaren was Spyro vooral terug te vinden in de populaire toys-to-life franchise Skylanders. Hierin kon je fysieke figuurtjes op een scanner zetten, om met datzelfde karakter in de game te kunnen spelen. Een goed beeld van de games kun je terugvinden in de Skylanders Imaginators review.

  Net zoals de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy van vorig jaar wordt er dus weer een remaster gemaakt van een oude, succesvolle serie. De afgelopen paar jaren zijn er tal van remakes en remastered games verschenen, om oudere titels nieuw leven in te blazen. In de 10 beste remastered games van de afgelopen vijf jaar special lees je welk van deze remasters nou eigenlijk de moeite waard zijn.

  Spyro Reignited Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.