Spyro Reignited Trilogy Switch release zou dit jaar al komen

  De geruchten gaan dat de Spyro Reignited Trilogy binnenkort een Nintendo Switch release zou krijgen. Er is namelijk een gamepagina op de Duitse versie van Gamestop gezien. Daarnaast is er een extra optie om Spyro Reignited Trilogy te kopen op de officiële website van Spyro.

  Spyro Reignited Trilogy kwam op 13 november 2018 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Nu lijkt het erop dat de game in 2019 ook uit zal gaan komen voor de Nintendo Switch. Op de Duitse website van Gamestop verscheen er namelijk een pagina voor Spyro Reignited Trilogy op de Nintendo Switch. Hier stond bij dat Spyro Reignited Trilogy een Nintendo Switch release krijgt op 16 augustus 2019. Inmiddels is deze pagina niet meer te vinden op de Duitse website.

  Spyro Reignited Trilogy release voor de Nintendo Switch

  Maar dat is niet de enige aanleiding voor de geruchten over een eventuele Spyro Reignited Trilogy Nintendo Switch release. Op de officiële website van de Spyro game staat namelijk een extra optie in het menu. Normaal gesproken staan hier alleen de varianten voor de PlayStation 4 en Xbox One. Nu kun je ook kiezen voor een derde optie, waarbij er helemaal geen platform staat. Toch was deze optie er eerder niet, waardoor dit zou kunnen betekenen dat deze plaats is gereserveerd voor de Nintendo Switch.

  Spyro Reignited Trilogy is een remaster van de eerste drie Spyro games: Spyro the Dragon, Spyro 2: Gateway to Glimmer en Spyro: Year of the Dragon. Wanneer je deze game, op dit moment alleen nog verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One, aanschaft krijg je toegang tot deze drie games. Hiervoor betaal je op dit moment ongeveer 39,99 euro, maar in de PlayStation Store kost deze game nog maar 29,99 euro.

  Spyro Reignited Trilogy review

  Wij gaven de game een 7.5 in onze Spyro Reignited Trilogy review. Luuc gaf aan dat het geweldig is dat je drie Spyro games krijgt in deze trilogie. Daarnaast zijn de graphics prachtig en de personages sprookjesachtig. Toch is de besturing niet altijd soepen en zijn de laadtijden nog altijd erg lang. Daarom krijgt deze game geen hoger cijfer. Wil je alles weten over Spyro Reignited Trilogy? Lees dan de gehele review.

  Spyro Reignited Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.