Spyro Reignited Trilogy Switch en PC release toch op komst?

  De nieuwste geruchten duiden toch op een Spyro Reignited Trilogy Switch en PC release. Alhoewel de game officieel enkel is aangekondigd voor PlayStation 4 en Xbox One, lijkt de Switch-versie te zijn gelekt door een misschien wel erg grote fout.

  Mogelijk heeft een retailer een foutje gemaakt, want de Switch versie werd namelijk in een webshop gespot. En niet zomaar een webwinkel, maar de officiele Spyro The Dragon website.

  Spyro Reignited Trilogy Switch en PC release?

  Deze website geeft je de mogelijkheid om het spel alvast te pre orderen bij grote retailers. Dit kan vanuit elk land waar het spel de markt op gaat. Ook Nederlanders krijgen hier een mooi overzicht van de prijzen bij onder andere Bol.com, Media Markt en GameMania.

  Op het moment dat mensen deze nieuwe titel wilden pre-orderen viel het op dat er plots twee extra platforms in de lijst waren opgenomen. Zo stonden de niet aangekondigde Nintendo Switch en PC-versie ook in een lijstje. En van de mensen die een pre order wilde plaatsen, maakte een een screenshot en deelde deze op Twitter. Hieronder vind je de screenshot terug.

  Spyro Reignited Trilogy Switch en PC Release

  Er zijn aanwijzingen dat deze screenshot niet is bewerkt. In de reacties op de tweet werden meerdere andere screenshots getoond van mensen die hetzelfde zagen. Zo verschenen er ook screenshots van gebruikers uit andere landen, waaronder een gebruiker in Duitsland. Geen van de screenshots geeft duidelijkheid of en wanneer de PC en Switch-versie verschijnen.

  Op het moment is het niet meer mogelijk op deze versies van het spel te pre-orderen. Toch is het interessant dat deze titels er eventjes tussen stonden. Het zou niet gek zijn als er een Switch release van Spyro Reignited Trilogy aankomt. Onlangs is zijn rivaal Crash Bandicoot namelijk ook op de draagbare Nintendo Switch console verschenen.

  Spyro tegen Crash

  Met Spyro Reignited Trilogy krijgt de draak weer de kans om te laten zien hoe goed de eerste drie Spyro-games waren. Daarnaast krijgt het wederom een mogelijkheid om te tonen wie er nu beter is: die buidelrat of het paarse draakje. Voor Spyro wordt dit een lastige taak, want eerder wist Crash Bandicoot al een ontzettend goede comeback te maken op Switch, PS4, Xbox One, PC. In de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy review werd zelfs een 8.0 uitgedeeld.

  Spyro Reignited Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.