Spyro Reignited Trilogy release uitgesteld naar november

  In een blogpost heeft Paul Yan, hoofd van Toys for Bob, bekendgemaakt dat de Spyro Reignited Trilogy release uitgesteld is. De game zou eerst 21 september uitgebracht worden, maar dit is nu dus twee maanden later.

  Volgens Yan wil het team dat het spel klaar is voor de release en dat kan in september niet gehaald kan worden. De Trilogy zou ‘meer liefde nodig hebben’ en zal daarom op 13 november uitgebracht worden. Yan vertelt dat wanneer het spel uit is, iedereen het eens zal zijn dat de extra tijd het wachten waard was.

  Spyro Reignited Trilogy release nu 13 november

  Eerder dit jaar begonnen de eerste geruchten over de nieuwe Spyro game. Zo zouden de games die in de Trilogy zitten opnieuw worden gemaakt, net zoals dit bij bijvoorbeeld De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is gedaan.

  In april werd de releasedatum van het spel gelekt in de Mexicaanse website van Amazon. Ook werden er foto’s ontdekt van de game. Niet veel later werd de game dan ook echt aangekondigd.

  De Spyro Reignited Trilogy komt nu dus 13 november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wij vonden het een van de beste Xbox One X games die we tijdens de afgelopen E3 hebben gezien.

  Spyro Reignited Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.