Spyro Reignited Trilogy launch trailer uitgebracht

  De officiële Spyro Reignited Trilogy launch trailer is uitgebracht op het YouTubekanaal van PlayStation. In de nieuwe trailer zien we de kleine paarse draak vliegen en vechten van zowel first, alsook in third-person perspectief. De game komt op 13 november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  In de Spyro Reignited Trilogy launch trailer zien we de stoere paarse draak vechten tegen tegenstanders die vele malen groter zijn dan hijzelf. Je krijgt de hulp van veel verschillende niet-bestuurbare karakters in de game. De graphics zijn een stuk beter dan dat we dat van Spyro gewend zijn en dat is niet gek aangezien de originele games tussen 1998 en 2000 uitkwamen.

  Drie games in de Spyro Reignited Trilogy launch trailer

  De games die beschikbaar zijn in de Spyro Reignited Trilogy zijn de eerste drie games in de Spyro serie. Dit zijn Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage!, en Spyro: Year of the Dragon. Deze games waren voor die tijd buitengewoon goed wat betreft dse karakters en animaties. De stijl voor de Spyro Reignited Trilogy is geüpdatet qua graphics. Toch zal het nostalgische gevoel voor de fans van de game niet wegblijven. Dat licht co-studio leider van Toys for Bob Paul Yan toe:

  “Wanneer je naar de originele game kijkt, heb je veel verbeelding nodig om het spel realistisch te laten lijken. Voor Toys for Bob is het de bedoeling om mensen de herinneringen aan Spyro te laten herbeleven.”

  De stem van Spryo in de Reignited Trilogy

  Tom Kenny sprak de stem in voor de tweede en derde Spryo game en zal dat ook nu voor deze trilogie doen. In de eerste Spyro game werd de stem van de kleine paarse draak ingesproken door Carlos Alazraqui, maar hij zal niet terugkeren in de Spyro Reignited Trilogy. De tekst uit de eerste game zal ook worden ingesproken door Kenny.

  Spyro Reignited Trilogy is op 13 november beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Eigenlijk was de release van de game gepland voor 21 september 2018, maar die planning is niet gehaald. Er zijn een paar hele toffe features in Spyro Reignited Trilogy waardoor je deze game echt wil gaan spelen!

  Spyro Reignited Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.