Splitscreen is tijdelijk uit Black Ops 4 Blackout verwijderd

  Nadat Treyarch een nieuwe update heeft uitgebracht voor Black Ops 4 ontdekten spelers iets vreemds. Het is plotseling niet meer mogelijk om in de Battle Royale modus Blackout met twee spelers splitscreen te spelen. Een ontwikkelaar van Treyarch heeft vervolgens via Reddit bekendgemaakt dat de functie tijdelijk is verwijderd om ‘bekende problemen te onderzoeken.’

  Treyarch

  Waarom is splitscreen uit Black Ops 4 Blackout gehaald?

  De mogelijkheid om met vrienden de Battle Royale map te betreden in splitscreen was een unieke functie voor Black Ops 4. Splitscreen is in bijna geen enkele andere Battle Royale game, zoals bijvoorbeeld Fortnite of PUBG, een optie. Vanwege de populariteit van de functie is het dan ook erg vreemd dat de verwijdering nergens stond vermeld in de patch notes.

  Hoewel de splitscreen functie in de standaard multiplayer en zombie modus prima werkt, waren er in Black Ops 4 Blackout enkele problemen aanwezig. Zo kregen spelers te maken met een onstabiele framerate, lagere graphics en vooral veel glitches. Nu Treyarch bekend heeft gemaakt dat de functie tijdelijk verwijderd wordt om deze problemen te onderzoeken is natuurlijk de vraag voor hoe lang dit is. Hier is nog geen informatie over bekend.


  Wat heeft deze update allemaal toegevoegd?

  Ondanks dat deze update een belangrijke functie heeft verwijderd, is er tegelijkertijd een hoop nieuws toegevoegd. In de update die uitkwam op 26 juni is het Contracts systeem toegevoegd, zijn er meer maps onderdeel geworden van de rotatie in Prop Hunt en Capture the Flag en is er een nacht versie van de map Hacienda uitgebracht.

  Er staat voor de komende dagen ook weer nieuwe content in de planning. Vanaf 2 juli kunnen spelers deelnemen aan het tijdelijke Fourth of July event en op 9 juli komt het volgende deel in de Black Ops 4 Zombie saga ‘Alpha Omega’ uit.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.