Splinter Cell 2018 duikt op bij Amazon Canada

  Op Amazon Canada is de titel Splinter Cell 2018 verschenen. Deze pagina is ondertussen weer verwijderd. De laatste game uit de franchise, Splinter Cell: Blacklist, verscheen in 2013. Is een nieuwe game dan eindelijk in aantocht?

  Er gaan al een tijdje geruchten rond dat een nieuwe Tom Clancy's Splinter Cell game in de maak zou zijn. Deze geruchten zijn nooit bevestigd, maar er duiken wel hints op dat de game werkelijkheid gaat worden!

  Op de Canadese website van Amazon verscheen namelijk de titel: Tom Clancy's Splinter Cell 2018. Het duurde niet lang voordat deze pagina weer werd verwijderd van de website. Een gebruiker op Reddit wist een screenshot te maken van de afbeelding. Bekijk de screenshot via deze link.

  Komt een Splinter Cell 2018 onthulling eraan?

  Een officiële aankondiging laat nog op zich wachten. Yves Guillemot, de CEO van Ubisoft, wist tijdens de E3 van 2017 wel los te laten dat "er gezorgd wordt voor alle Tom Clancy games" en dat "Splinter Cell niet is vergeten". Het zou dus een mogelijkheid kunnen zijn dat we tijdens de E3 van dit jaar meer te weten komen over de nieuwe Splinter Cell game.

  Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

  Verkijgbaar vanaf 22 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.