Splatoon update bevat nieuwe levels en gear

  Nintendo heeft tijdens de Nintendo Direct uitzending van gisteren naast enkele nieuwe games ook een Splatoon update aangekondigd. Hierbij horen nieuwe levels en een hele waslijst nieuwe gear. De update wordt morgen uitgebracht.

  Bij de update horen twee nieuwe levels en veertien nieuwe soorten gear. De update komt morgen uit en volgens Nintendo moeten er tot januari nog meer updates met nieuwe content volgen. Verder heeft Nintendo aangekondigd dat er deze zondag een nieuw level komt genaamd Museum D'alfonsino. Hier kun je spelen in een museum en allerlei kunststukken kapot knallen.

  Splatoon update wordt morgen uitgebracht

  Later komt er nog een ander level genaamd Mahi-Mahi Resort. Dit is een level met een groot zwembad, waar het water in het midden van het level begint te dalen, waardoor er nog meer ruimte is om te veroveren. Verder heeft Nintendo aangekondigd dat er in december een nieuw Splatoon toernooi gaat plaatsvinden.

  Splatoon kwam in mei dit jaar uit en is exclusief te spelen op de Wii U. Je kunt de nieuwe content van de update nu bekijken in de trailer hierboven.

  Splatoon

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.