Splatoon 2 trailer van singleplayer en verschillende Splatoon producten

  Tijdens de ARMS Nintendo Direct is er ook wat verteld over Splatoon 2. Zo zagen we een Splatoon 2 trailer, maar kregen we ook te horen dat er een hoop verschillende Splatoon 2 producten op de markt zullen verschijnen.

  Het gaat hier om heel diverse producten. Zo zagen we enkele nieuwe amiibo voor de game langskomen, maar kunnen we daarnaast aan de slag met een Splatoon 2 Nintendo Switch bundel en andere Splatoon producten zoals Joy-Cons.

  Speciale Splatoon 2 trailer en andere producten

  Zo verschijnen er drie amiibo die tijdens release van de game worden uitgegeven. Het gaat hier om een neonroze Inkling Girl, een knalgroene Inkling Boy en een paarse Inkling Squid. Voor iedereen die nog geen Nintendo Switch heeft aangeschaft, verschijnt er ook een bundel met de game, een Nintendo Switch en bijbehorende blauwe en een rode Joy Con.

  Amiibo's zijn gewilde speeltjes. Er is ooit zelfs een truck met deze figuren gestolen.

  Splatoon 2 amiibo

  Verder komen er nog andere accessoires. Zo komt er een Nintendo Switch Pro-controller in de stijl van Splatoon 2 en een Nintendo Switch etui in een Splatoon 2 editie, Hier is een beschermfolie voor op je scherm bijgeleverd. Deze producten verschijnen, net als de game zelf, op 21 juli.

  Ook komt er nog een Joy-con controllerset in de kleuren neongroen en neonroze. Hiervoor is geen exacte releasedatum bekend, maar deze set zal aankomende herfst naar de winkels zal komen.

  De Nintendo Direct ging oorspronkelijk over ARMS. Aan het einde werd deze informatie daarentegen ook nog even kort vermeld. Splatoon 2 verschijnt op 21 juli

  Splatoon 2

  Verkijgbaar vanaf 21 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.