Splatoon 2 Switch smartphone applicatie en amiibo details

  Splatoon 2 voice chat en gameplay-sessies met vrienden kunnen worden beheerd via de Nintendo's Switch smartphone applicatie. Ook zijn amiibo uit de eerdere Splatoon-serie compatible met het spel.

  Nintendo's Switch smartphone applicatie wordt compatible met Splatoon 2. Via de applicatie kun je waar je ook bent direct met vrienden een datum en tijd af te spreken om gezellig een potje te spelen. Zo kun je 's middags bijvoorbeeld een tijd afspreken om die avond nog samen flink met inkt te spetteren.

  De Switch smartphone applicatie is ook nodig om gebruik te maken van voice chat-mogelijkheden binnen Splatoon 2. De smartphone is nodig om gebruik te maken van voice chat. Bij deze functies maakt de Nintendo Switch Smartphone applicatie gebruik van de vrienden die geregistreerd staan op je Nintendo Switch-systeem.

  Splatoon 2-functies beheerd door Switch Smartphone Applicatie

  Nintendo heeft daarbij meer uitleg gegeven hoe de voice chat binnen de Splatoon 2 smartphone applicatie zal werken. Op het moment dat er nog geen teams zijn gemaakt kun je nog met al je vrienden voice chatten. Na het samenstellen van de teams kun je alleen nog overleggen met je teamgenoten. Je kunt voice chat alleen met vrienden gebruiken.

  Splatoon 2 wordt daarbij ook compatible met de amiibo die eerder al zijn uitgegeven in de Splatoon-serie. Het is vooralsnog onbekend hoe de amiibo worden gebruikt.

  Eerder vandaag werd duidelijk dat samen een spel spelen makkelijker wordt maakt door de toevoeging van Splatoon 2 LAN Play. Ook werd bekend dat er een demo event aangekondigd. Deelname aan dit kan event kan vanaf 24 maart.

  Splatoon 2

  Verkijgbaar vanaf 21 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.