Spin-off Smite Tactics aangekondigd door Hi-Rez Studios

  Hi-Rez Studios, de ontwikkelaar van Smite en de recent uitgebrachte shooter Paladins heeft de nieuwe spin-off Smite Tactics aangekondigd. Smite Tactics is een turn-based strategy spin-off van Smite.

  Tijdens een livestream heeft Hi-Rez de nieuwe turn-based strategy spin-off Smite Tactics aangekondigd. Smite Tactics is een spin-off van Smite en pakt daaruit de mythologische goden en monsters en stuurt hen naar een nieuw slagveld met turn-based en card-based tactische gevechten.

  Smite Tactics begon als een papieren prototype tafelblad spel. De game speelt zich af in het Smite universum en is ontworpen om gespeeld te worden met een toetsenbord of controller. Spelers nemen de controle over een god, daarna positioneren ze hun troepen door middel van kaarten op een bord. Vervolgens gebruiken spelers deze troepen en de krachten van hun god om de vijand te vernietigen.

  Hi-Rez beloofd multiplayer en single-player avonturen in spin-off Smite Tactics

  Hi-Rez belooft competitieve multiplayer gevechten en single-player avonturen in de spin-off Smite Tactics. Fans kunnen de game aan het einde van dit jaar nog gratis verkrijgen, wanneer de Smite Tactics closed beta van start gaat.

  Smite Tactics maakt gebruik van het Noorse, het Griekse, het Egyptische en het Chinese pantheon. Hi-Rez vertelt dat de game al enige tijd in ontwikkeling is en dat er momenteel 13 medewerkers bovenop zitten.

  Spelers kunnen zich aanmelden voor de béta via de officiële website.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.