Spiderman Homecoming teaser verschenen op YouTube

  Vandaag verscheen er plotseling een Spiderman Homecoming teaser op YouTube. Door de teaser krijgen we al beetje een beeld over hoe de film zal gaan worden.

  Zonder enige aankondiging stond er vandaag een Spiderman Homecoming teaser voor ons op YouTube. De teaser geeft ons een beeld van de film, maar verklapt nog heel weinig. Nu we een trailer teaser hebben, zullen we niet lang meer hoeven te wachten totdat we een echte trailer krijgen.

  In de teaser zien we Jon Favreau, die Happy Hogan speelt, een kamer inlopen en vragen wat iemand aan heeft. Deze persoon blijkt uiteindelijk Peter Parker, gespeelt door Tom Holland, te zien. Hogan verwijst Parker naar een doos in een andere kamer, waar een cadeautje van Tony Stark ligt.

  Als we goed naar de beelden uit de Spiderman Homecoming teaser kijken zien we dat Peter een heel ander pak aan heeft in het begin van de teaser, dan aan het einde van de teaser. Het is dus aan te nemen dat het nieuwe Spiderman pak zich in de mysterieuze doos bevindt. Dit zou dus betekenen dat de eerste scene uit de teaser plaatsvindt tijdens Captain America: Civil War.

  Spiderman Homecoming teaser laat aparte beelden zien

  De eerste en de laatste beelden lijken geschoten te zijn door Peter Parker zelf. Misschien is Peter in de Marvel Cinematic Universe nog geen journalist, maar een vlogger. Het kan ook zijn dat hij alle momenten vastlegt, omdat hij dit natuurlijk maar eens in zijn leven meemaakt.

  In de teaser zien we ook dat Spiderman zijn 'web wings', met deze vleugels vliegt hij over een helikopter heen. Ook de web-shooters zijn duidelijk in de teaser te zien, deze waren ook bij de vorige incarnatie te vinden. Wanneer we de volledige trailer kunnen verwachten is nog onbekend.

  Spiderman Homecoming komt uit op 7 juli 2017. Enkele cast leden zijn al bekend, dit zijn onder andere: Zendaya, Robert Downey Jr, maar nu dus ook Jon Favreau. Het verhaal van Spiderman Homecoming is nog een groot vraagteken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.