Spiderman Far From Home setfoto laat Mysterio als schurk zien

  Marvel is druk bezig aan het vervolg op Spiderman Homecoming. Het vervolg, genaamd Spiderman Far From Home, komt uit in 2019 en er zijn wat setfoto's gelekt. Op een setfoto is onder andere de superschurk Mysterio te zien en in ee video zien we Spiderman zelf op de set van Far From Home.

  Op een setfoto gelekt via Twitter door gebruiker Martin Knap is Mysterio zien, ook kan je zien hoe zijn pak eruit ziet. De foto is niet van hoge kwaliteit, voor dat soort foto’s moeten we nog even wachten.


  Ook heeft the_geek_power op Instagram een video geplaatst waarin we duidelijk kunnen zien dat Spider-Man een zwart pak draagt. Het is nog niet helemaal duidelijk waarom Spider-Man dit pak zou dragen in Spiderman Far From Home. Het kan natuurlijk zijn dat het het Spider-Man Noir pak is, maar het kan ook gaan om het zwarte Symbiote pak. Wat we wel weten van de film Spiderman Far From Home, is dat de film zich ook af zal spelen in het buitenland. Meer details moeten nog bekendgemaakt worden.

  Spiderman Far From Home setfoto toont vervolg van Spider-Man Homecoming

  Spiderman Far From Home zal een vervolg zijn op de film Spider-Man: Homecoming, die uitkwam in 2017. In Spider-Man Homecoming zag je hoe Peter Parker na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War terug naar huis keert. Hier woont hij met zijn tante May. Hij probeert zijn normale leven weer te leiden, maar hij droomt er eigenlijk van om het misdaad te bestrijden wat nog wel voor problemen kan zorgen.

  In Spider-Man Far From Home zal de hoofdrol weer worden gespeeld door Tom Holland en ook de actrice Zendaya komt weer terug met de rol van MJ.

  Recent was de game Marvel’s Spider-Man ook een succes, zowel in de verkoop als voor critici. De game kreeg van ons ook een zeer goede score in onze review.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.