Spider-Man spin-off Venom aangekondigd voor 2018

  Sony Pictures heeft bevestigd dat er een film over superschurk Venom zal komen. De Spider-Man spin-off Venom zal eind 2018 in de bioscopen verschijnen.

  De Spider-Man spin-off Venom komt om precies te zijn 5 oktober 2018 uit. Meer details zijn er op het moment nog niet over de film. Zo is het onder andere nog niet bekend of Venom zich in hetzelfde universum zal afspelen als de opkomende film Spider-Man Homecoming en of acteur Tom Holland in de spin-off te zien is of niet.

  Scott Rosenberg (Jumanji) en Jeff Pinkner (The Dark Tower) zullen het script van de de Spider-Man spin-off Venom schrijven. Avi Arad en Matt Tolmach produceren samen de film.

  Spider-Man spin-off Venom en andere superhelden

  Het nieuws van de Venom film kwam naar buiten enkele uren nadat Warner Bros. de Aquaman film release van oktober naar december heeft verschoven. 2018 wordt verder nog aangevuld met superhelden films als Black Panther, The Flash, Avengers Infinity War, Deadpool 2 en The Incredibles 2.

  Sony Pictures had eerst ook een Sinister Six film op de planning. Deze film waarin Spider-Man vijanden samenkomen om tegen Spidey te vechten is geschrapt nadat het samenwerkingsverband met Marvel tot stand werd gebracht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.