Spider-Man PS4 gameplay laat Spidey vechten tegen gevangenen

  Spidey krijgt in september zijn eigen game en tijdens de Sony E3 persconferentie is nieuwe Spider-Man PS4 gameplay getoond. Een gevangenis uitbraak moet gestopt worden en daarvoor is de hulp van de superheld nodig.

  De gameplay van Marvel's Spider-Man begint gelijk vol met actie als blijkt dat Elektro de gevangenis van New York op stelten zet. Spidey komt, al hangend aan een helikopter, aan op de plek des onheils. Eenmaal aangekomen blijkt dat iedere gevangene bevrijd is en dat Elektro niet alleen is. Zo lopen er nog een aantal andere iconische bad guys rond, waaronder Rhino en Scorpion.

  Tijdens de gameplay is goed te zien hoe Spidey middels een aantal mooie combo's gehakt maakt van de vele standaard vijanden die hem belagen. De echte uitdaging volgt pas als hij, nadat hij een liftschacht heeft beklommen, wordt belaagd door alle bovengenoemde slechteriken. Peter Parker lijkt hierna iemand te herkennen, maar dan wordt het beeld snel weggesneden.

  Spider-man PS4 gameplay waardige afsluiter Sony persconferentie

  Het is een mooie opwarmer voordat Spider-Man PS4 later dit jaar op september uitkomt voor de console van Sony. Het is niet de enige game die aanwezig was tijdens de persconferentie van de uitgever, want naast Spider-Man lieten bijvoorbeeld ook Naughty Dog en Sucker Punch ook van zich horen. Zo is er voor het eerst The Last of Us Part II gameplay getoond en ook Ghost of Tsushima is voor het eerst in actie getoond.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.