Spider-Man PS4 Easter Egg gaat helemaal niet zoals gepland

  Een Spider-Man fan had een hele originele manier op zijn vriendin ten huwelijk te vragen bedacht. Via Twitter nam hij contact op met Insomniac Games, de maker van de nieuwe Marvel’s Spider-Man game, en vroeg hij of ze hem wilden helpen met zijn aanzoek. Er zit nu een Spider-Man PS4 Easter Egg toegevoegd, maar het huwelijk gaat er niet komen.

  De Marvel's Spider-Man fan, genaamd Tyler Schultz, heeft Insomniac Games via een YouTube video bedankt voor de Spider-Man PS4 Easter Egg. Maar ook wilde hij op deze manier uitleggen dat het niet helemaal zo gelopen is als hij van te voren had verwacht.

  Schultz en zijn vriendin zijn uit elkaar

  Schultz en zijn vriendin waren op het moment van het eerste contact met Insomniac Games al vijf jaar samen. Hij ging er daarom vanuit dat zijn vriendin nog steeds wel bij hem zou zijn in september. Maar de dingen lopen natuurlijk niet altijd als gepland. In de video legt Schultz uit dat zijn vriendin hem drie weken geleden heeft verlaten voor zijn broer. Daarnaast heeft zijn ex-vriendin aangegeven dat de Spider-Man PS4 Easter Egg niet de manier is waarop ze ten huwelijk gevraagd wilde worden.

  Schultz zegt nog altijd blij te zijn dat zijn idee werd toegevoegd aan het spel. Hij hoopt dat ook dat iemand anders gebruik kan maken van zijn mislukte huwelijksaanzoek. Hij wil graag dat er toch twee mensen gaan trouwen als gevolg van de Easter Egg.

  Spider-Man PS4 Easter Egg blijft in de game

  Ook heeft Schultz het slechte nieuws op Twitter gezet en Insomniac reageerde hierop en gaf aan dat ze het mislukte huwelijksaanzoek uit het spel zouden kunnen halen in de volgende update. Maar de Spider-Man fan heeft aangegeven dat het voor hem een herinnering is aan de fout die hij bijna gemaakt had. Het zal hem helpen om over zijn relatiebreuk te komen.

  Wil jij de Spider-Man PS4 Easter Egg in het echt bekijken? Marvel's Spider-Man is vorige week al uitgekomen en je kunt hem nu dus al bestellen! Wil jij weten wat wij van de nieuwste Spider-Man game vinden? Lees dan onze Spider-Man review!

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.