Spider-Man PS4 comic onthuld door Marvel

  Marvel heeft een nieuwe Spider-Man comic onthuld, die gebaseerd is op de PS4 game. De strip, genaamd City at War, zal rond maart 2019 uitkomen en zal gaan over het verhaal van de games, inclusief de drie nieuwe DLC’s die recent zijn uitgekomen. Verder zal de zesdelige strip ook nog compleet nieuwe inhoud bevatten.

  Het verhaal speelt zich af acht jaar nadat Spider-Man zijn krachten krijgt. Peter Parker zorgt ervoor dat Wilson Frisk in de gevangenis komt en moet om zien te gaan met de gevolgen. City at War wordt geschreven door Dennis Hopeless, die ook wel bekend is van Spider-Woman. De tekeningen zullen gemaakt worden door Michelle Bandini, bekend van X-Men: Gold. De covers van de strips zullen door meerdere tekenaars gemaakt worden, namelijk Clayton Crain, David Nakayama, Gerardo Sandoval en Adi Granov. Bill Rosemann, uitvoerend creatief directeur van Marvel Games zei het volgende in een verklaring:

  “Bij het maken van de game wilden de schrijvers een eerbetoon brengen aan de rijke geschiedenis van Spider-Man en tegelijkertijd dingen opschudden om spelers op het puntje van hun stoel te houden. Nu zijn we heel blij dat het originele verhaal van onze game volledig tot leven komt in de pagina’s van deze geheel nieuwe stripboekenreeks in de Might Marvel Manner!”

  Spider-Man PS4 comic onthuld op Twitter

  De game werd na de release een succes en kreeg gemiddeld een 8,7 op metacritic. Ook bij ons scoorde de game goed, namelijk een negen. Je leest wat wij van de game vonden in onze Marvel's Spider-Man review. Ook hebben wij 5 redenen waarom Marvel's Spider-Man onmisbaar is voor je op een rij gezet.

  Spider-Man is de laatste tijd al vaker op het nieuws gekomen. Zo komt er binnenkort een nieuwe film uit genaamd Spider-Man: Into the Spider-Verse. De film is momenteel nog niet in Nederland te zien, maar heeft tot nu toe al 56,4 miljoen dollar opgebracht. Dit zorgt ervoor dat het openingsrecord van december naar Spider-Man: Into the Spider-Verse gaat.

  Marvel's Spider-Man is nu beschikbaar voor de PlayStation 4. De Spider-Man PS4 comic, City at War, zal beschikbaar worden rond maart 2019.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.