Spider-Man Homecoming inclusief Marvel's Iron Man

  Er is een deal gesloten tussen Sony, de eigenaar van de Spider-Man, en Marvel. Robert Downey Jr's Iron Man zal te zien zijn in Sony's Spider-Man Homecoming.

  De eerste combinatie van Spider-Man en Iron Man zal al te zien zijn in Marvel's Captain America: Civil War. Maar daarna gaat de deal ook de andere kant op en komt Iron Man langs bij de jonge superheld.

  Sony heeft de rechten van Spider-Man in bezit sinds de jaren '90. De laatste Spider-Man films waren, ondanks redelijke resultaten in bioscoopbezoekers, niet erg enthousiast ontvangen bij fans en critici. De Marvel films daarintegen kennen de laatste tijd succes na succes na het herkrijgen van karakters die de studio had uitgeleend in de jaren '90. Spider-Man was een van de weinige superhelden nog niet in het bezit van Marvel.

  Spider-Man Homecoming in Marvel Cinematic Universe

  Vorig jaar heeft Sony Marvel uitgenodigd om Spider-Man toe te voegen aan het 'Marvel Cinematic Universe' in een poging om Spider-Man weer populair te maken bij het publiek. Marvel accepteerde dat aanbod met open handen met als resultaat de verschijning van Spidey in de aankomende Captain America film.

  Nu er is aangekondigt dat Iron Man de overstap zal gaan maken naar Spider-Man Homecoming lijkt het er op dat Marvel Spider-Man dichtbij wil houden voor eventuele verdere samenwerkingen. Door de combinatie van Spider-Man en Iron Man in Spider-Man Homecoming blijven Sony's films dichtbij het 'Marvel Cinematic Universe'.

  Het is niet bekend of deze samenwerking eenmalig wordt of dat er al meerdere films besproken zijn. Spider-Man Homecoming verschijnt op 7 juli 2017

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.