Spider-Man Game of the Year Edition nu beschikbaar in PlayStation Store

  Er waren al sinds vorige week de nodige geruchten dat Spider-Man PS4 een Game of the Year Edition zou krijgen. Nu is dat via de PlayStation Blog bevestigd. Vanaf vandaag is een nieuwe uitgave van Marvel's Spider-Man te koop via de PlayStation Store.

  Insomniac Games

  Deze versie van de veelgeprezen game van Insomniac bevat de basisgame en de driedelige ‘City that Never Sleeps’ DLC, zodat deze uitgave het ideale opstappunt is voor wie de game nog niet had. Los van elkaar kosten de game en de DLC in de PlayStation store 39,99 en 19,99 euro, respectievelijk. De Game of the Year versie kost 49,99, dus je bespaart zo’n tien euro op het hele pakket als je de game digitaal zou willen kopen.

  Is er een fysieke versie van Spider-Man's Game of the Year Edition?

  Op dit moment kunnen we nog geen webwinkels vinden die de fysieke versie van Marvel’s Spider-Man expliciet aanprijzen als GOTY Edtion. Mogelijk komt daar verandering in, aangezien Spider-Man één van de grootste games van vorig jaar was. Het uitblijven van een fysieke uitgave zou opvallend zijn, al moet gezegd worden dat de VS-versie van de PlayStation Blog de fysieke versie noemt, maar de EU-versie niet.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.