Spider-Man Far From Home trailer zit vol Endgame spoilers

  Tijdens het programma Good Morning America is een nieuwe Spider-Man Far From Home trailer getoond. De trailer zit uiteraard vol nieuwe beelden van Peter Parker zijn nieuwste solo-film. Een waarschuwing: er zijn grote spoilers voor Avengers Endgame. De trailer is te zien op YouTube. Kijken op eigen risico.

  Spider-Man Far From Home wordt de eerste MCU film na Endgame en zal de derde fase van het Marvel Cinematic Universe afsluiten. De film speelt zich af na Avengers Endgame en dat is duidelijk te zien in de trailer. Bekijk de trailer niet en lees dit artikel ook niet als je Endgame nog niet gezien hebt.

  Wat is er te zien in de nieuwe Spider-Man Far From Home trailer?

  De trailer begint na een korte boodschap van Tom Holland waarin hij de kijker waarschuwt dat er grote Endgame spoilers in de trailer zitten. Wat meteen duidelijk is wanneer de trailer begint is dat Peter Parker (Tom Holland) het nog moeilijk heeft met het verlies van Tony Stark. We zien hem samenwerken met Happy Hogan (Jon Favreau), die het er ook niet makkelijk onder heeft.

  Ook zien we hoe Spider-Man de hand van Mysterio (Jake Gyllenhaal) schudt. Opvallend, aangezien Mysterio traditioneel gezien een schurk is. Daarnaast wordt Peter benaderd door Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) voor een belangrijke opdracht. Dat alles terwijl hij probeert een normaal schoolreisje te hebben. Ook van enig belang: het woord ‘multiverse’ valt. Dit zou een grote sprong zijn voor het MCU, dat zich tot nu toe binnen één universum afspeelt.

  Spider-Man schudt mysterio de hand

  Wanneer komt Spider-Man Far From Home uit?

  Spider-Man Far From Home draait vanaf 4 juli in Nederlandse bioscopen. De film zal een vervolg zijn op Spider-Man homecoming, maar ook op Avengers Endgame. We gaan zien hoe Peter Parkers leven met zijn klasgenoten er uitziet nu hij niet alleen Spider-Man is, maar ook in de voetsporen van Tony Stark moet treden. Je kunt hier onze review van Spider-Man Homecoming lezen. Onze review van Avengers Endgame staat hier.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.