Spider-Man Far From Home Mysterio foto toont nieuwe blik op de schurk

  Op de nieuwe foto van Spider-Man Far From Home zien we de schurk Mysterio in volle glorie. Op de foto zien we Spider-Man in zijn nieuwe pak, maar ook Mysterio met op zijn hoofd de glazen bol die zo uit de stripboeken kan komen.

  Op 4 juli 2019 zal Spider-Man Far From Home naar de Nederlandse bioscopen komen. Eerder hebben we al een trailer gekregen van de film waar we Tom Holland en ook heel kort Jake Gyllenhaal in actie zien, maar nu op de nieuwe foto kunnen we een gedetailleerde blik werpen op het pak van Mysterio.

  In de trailer van Spider-Man Far From Home zien we Spider-Man in Londen, waar hij het op moet nemen tegen verschillende titanen die gebruik maken van verschillende elementen. Zo is er een vuurmonster, maar ook een aarde-monster. In de trailer duikt Mysterio op om te titanen te stoppen. Hij biedt zijn hulp aan om tegen deze Elementals te strijden.

  Spider-Man Far From Home Myestrio

  Wat zijn de krachten van Mysterio in Spider-Man Far From Home?

  Die grote glazen bol op het hoofd van Mysterio ziet er misschien niet echt uit, maar het heeft wel degelijk een functie. Quentin Beck (De echte naam van Mysterio), heeft er een sonar in zitten, zodat hij door de mist kan navigeren die hij ook kan manipuleren. Ook zit er een holografische projector in, zodat Mysterio 3D-illusies kan maken in de echte wereld. Of hij deze krachten ook heeft in de film is niet zeker, maar dit zou de nieuwe Marvel-titel zeker een stuk interessanter maken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.