Weer aliens knallen op de maan in Destiny 2 Shadowkeep

  Shadowkeep, de tweede grote uitbreiding voor Destiny 2 is vanavond gelanceerd. Spelers kunnen vanaf nu reizen naar de maan om een nieuwe aanval van de Hive en een mysterieuze vijand te stoppen.

  In de eerste Destiny konden Guardians al naar de maan toe, maar deze keer is alles anders en is het gebied veel groter. Het Fireteam van Eris Morn, die verantwoordelijk was voor de beveiliging op de maan, is uit elkaar gereten en zee waarschuwt de spelers voor een onbekende, levensgevaarlijke dreiging waarmee moet worden afgerekend. Want het is niet alleen de Hive die voor onrust zorgt op het hemellichaam. Het belooft een enorm spannende campagne te worden.

  Naast het nieuwe verhaal is er voor spelers genoeg te ontdekken in Destiny 2 Shadowkeep. Zo komt er aankomend weekend een raid bij, worden er meer RPG-elementen aan de game toegevoegd en maken executies hun opwachting. Hive, Taken en andere vijanden zo nog nooit zo stijlvol afgeslacht. Uiteraard is er ook genoeg nieuwe loot te vinden in de uitbreiding.

  Destiny 2 voor het eerst op Steam

  Met de release van Destiny 2 Shadowkeep wordt het voor spelers op PC ook ietsjes anders. In tegenstelling tot de vorige uitbreiding is de game vanaf vandaag alleen te spelen op Steam en niet meer op Battle.net.

  Ontwikkelaar Bungie werkt namelijk niet meer samen met Activision en is op eigen voet verder gegaan. Spelers op Xbox One en PlayStation 4 kunnen natuurlijk op hun eigen console blijven spelen, daar verandert niets aan.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.