Speler behaalt Zelda Breath of the Wild speedrun record

  De eerste Zelda Breath of the Wild speedrun met 100% voortgang is zojuist voltooid door de Franse gamer Xalikah. Xalikah heeft de speedrun in 50 uur voltooid.

  Xalikah heeft de speedrun deze week gedaan en had 50 uur nodig om Link's health, uithoudingsvermogen, runes en armor volledig up te graden. Ook heeft de Franse speler alle quests gedaan, alle 120 shrines voltooid, alle items verzameld en de complete map verkend. Verder heeft Xalikah ook de compendium voltooid, dit is de in-game encyclopedie waarin alle informatie over monsters en dergelijke wordt opgenomen.

  Zelda Breath of the Wild speedrun

  De Fransman zond zijn speedrun uit op Twitch. De opname is verdeeld in twee delen en is terug te kijken op het Twitch channel van Xalikah. Hier moet je natuurlijk wel 50 uur voor uittrekken en het commentaar is in het Frans. Opvallend is dat de producer van de Zelda serie, Eiji Aonuma, eerder claimde dat het onmogelijk is om Breath of the Wild in minder dan een week volledig uit te spelen.

  In onze review kreeg The Legend of Zelda Breath of the Wild een 9.8. Als je Breath of the Wild ook al hebt uitgespeeld, bekijk dan onze special met vijf toffe Nintendo Switch games.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.