Speel niet geheel gevaarloos de klassieke Doom in een Porsche 911

  Met deze mod speel je Doom in een Porsche 911. Hiervoor maak je gebruik van de ingebouwde computer van de auto, welke zal draaien in de debugmode.

  Via een mod speel je de klassieke game Doom in een Porsche 911. Of het slim is om de mod te gebruiken is een tweede. Zo bestuur je het spel niet geheel gevaarloos.

  De klassieke Doom in een Porsche 911

  In de video wordt uitgelegd dat het doodeenvoudig is om de klassieke Doom op je autoscherm te laten draaien. Zo hoef je alleen over een kopie van het spel, een Porsche 911 en een usb-stick te beschikken. De usb-stick sluit je aan in je auto zodat je autoscherm als een computer werkt. Een kopie van het spel doe je in de cd-gleuf.

  Je bestuurt de game via je auto. Door het stuur naar links te draaien beweegt de camera naar links, door het stuur naar rechts te draaien beweegt de camera naar rechts en om te schieten druk je hard op de toeter. Je kunt wapens wisselen met de snelheidsschakelaar van je Porsche 911. Het bewegen wordt echter het gevaarlijkst, hiervoor rijdt je daadwerkelijk.

  Hoe dit in zijn werk gaat, zie je terug in de video bovenaan deze pagina.

  In de comments maakt dan ook al één van de kijkers een grapje. "Ik probeerde dit met mijn BMW en reed tegen een boom aan. Wat moet ik doen?" Het uitproberen van deze mod is dus niet zonder gevaar en daarbij geheel op eigen risico.

  Doom (1993)

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2006

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.