Speedlink line-up voor dit najaar getoond op gamescom 2019

  De Speedlink line-up voor dit najaar is tijdens gamescom 2019 uit de doeken gedaan. Wij zijn tijdens gamescom 2019 op bezoek geweest bij het Duitse bedrijf en kregen daar alvast een voorproefje van wat er komen gaat. Zo komen er onder meer een toetsenbord en verticale muis aan.

  Speedlink

  De Speedlink line-up voor dit najaar belooft een scala aan nieuwe producten met zich mee te brengen. Zo komt er een gamingmuis genaamd de Sovos. Dit is een ergonomische, verticale muis die voor een gezonde armpositie zorgt tijdens gebruik. De muis is voorzien van RGB-kleuren en heeft aanpasbare knoppen die je handig bij games als Counter-Strike: Global Offensive. Het meest bijzondere is de kleine joystick die aan de linkerkant van de muis te vinden is, waarmee je bijvoorbeeld het geluid van je PC kunt bedienen.

  Bij een gamingmuis hoort natuurlijk ook een toetsenbord en daarom wordt er een semi-mechanisch toetsenbord op de markt gebracht dat de Izeris heet. Door middel van rubbered-keys is het geen volmondig mechanisch toetsenbord, al moet daarbij wel gesteld worden dat het toetsenbord wel hetzelfde aanvoelt. Ook is het toetsenbord voorzien van RGB kleuren die met een aantal toetsencombinaties aangepast kunnen worden. Het toetsenbord gaat 59,99 euro kosten en komt later dit jaar op de markt.

  Ook krijgt de Orios-muismat een grotere broer die maar liefst 91 centimeter in de lengte is. Deze oprolbare muismat is ook voorzien van LED-verlichting natuurlijk, zodat je een mooi kleurtje hebt bij je gaming setup. Verder kregen we de Orios headset te zien die ook voorzien is van RGB in de headset en van dezelfde driver gebruikmaakt als de Orios-muismat en het Orios-toetsenbord. Deze headset biedt 7.1 surround sound geluid die uit de met foam bedekte schelpen knallen. De headset gaat 59,99 euro kosten en komt later dit jaar uit.

  De Speedlink line-up op een rijtje

  Hieronder kun je overzichtelijk de line-up van Speedlink nog een keer bekijken:

  • Speedlink Sovos gamingmuis
  • Speedlink Izeris toetsenbord (verschijnt later dit jaar voor 59,99 euro)
  • Speedlink Orios XL muismat
  • Speedlink Orios headset (verschijnt later dit jaar voor 59,99 euro)

  Voor meer over gamescom 2019, kun je naar onze speciale gamescom 2019-pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.