Speciale Injustice 2 edities uitgelegd door NetherRealm

  Aan het eind evan de Injustice 2 Story trailer zagen we drie verschillende versie van de game. Deze Speciale Injustice 2 edities werden alleen benoemd bij naam, maar verder niets. Nu is er meer over de versies bekend.

  Via de website van Injustice is het nu mogelijk om Injustice 2 te bestellen (nog niet in Nederland helaas). Op de site krijg je ook de keuze uit welke versie van de game je wilt hebben. Daarbij krijgen we een kleine uitleg over wat we kunnen verwachten van deze Speciale Injustice 2 edities.

  Bij de Deluxe edition van Injustice 2 zul je toegag krijgen tot 3 dowloadbare karakters, het is echter nog niet bekend wie dat zullen zijn. Daarnaast krijg je toegang tot een Power Girl skin voor Supergirl, die is uitgerust met compleet nieuwe voicelines en teksten. Tot slot krijg een Defender Shader, die de kleuren van jouw karakters zal aanpassen.

  Als je besluit de Ultimate Edition te kopen, dan staat er nog veel meer content voor je klaar. In plaats van 3 downloadbare personages, zul jij er maar liefs 9 krijgen. Ook krijg je extra alternatieve skins, bovenop de Power Girl skin krijg je namelijk Reverse Flash (voor The Flash) en Jon Stewart (voor Green Lantern).

  Speciale Injustice 2 edities beloven extra karakters

  Wanneer je de game besluit te pre-orderen, het maakt niet uit welke versie je koopt, zul je toegang krijgen tot Darkseid. Ook zullen we nog moeten afwachten welke personages het roster zullen gaan vullen, aan de hand hiervan zijn de downloadbare personages wellicht op te maken. Wanneer je dichter bij de release zijn zullen we zeker meer gaan horen over meer personages.

  Tot dan zullen we moeten wachten en kunnen we uitkijken om de game te spelen op 18 mei. Houd zeker XGN in de gaten om meer te weten te komen over Injustice 2 en zijn roster.

  Wie wil jij in ieder geval in de game zien? Laat het weten in de comments!

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.