Speciale Game of Thrones uitzending op 8 februari?

  HBO zendt mogelijk een speciale Game of Thrones uitzending uit op 8 februari. Hier zouden aanwijzingen voor zijn gevonden in de digitale gids op de website van Home Box Office.

  Op 8 februari staat er een uitzending gepland met de titel 'Game Of Thrones: A Day In The Life'. Het gaat hier mogelijk om een speciale vooruitblik op seizoen 5, dat naar alle waarschijnlijkheid begin april van start zal gaan. HBO heeft nog geen toelichting gegeven over de special.

  Zendt HBO een speciale Game of Thrones uitzending uit op 8 februari?

  Speciale Game of Thrones uitzending niet de eerste keer

  Het is niet voor het eerst dat HBO een speciale Game of Thrones uitzending los laat op de fans. Als warmmakertje voor het vierde seizoen werd er ook al een special uitgezonden waarin werd laten zien wat iedereen te wachten stond. Ook werden er interviews met de acteurs uit de serie getoond en zagen we enkele beelden achter de schermen.

  Dat dit weer gaat gebeuren voor het aankomende seizoen, is aannemelijk. Afgelopen maanden heeft HBO meerdere korte video's getoond met snippers uit het vijfde seizoen. Een volwaardige trailer wordt half februari verwacht.

  Telltale Games heeft onlangs een nieuwe game uitgebracht in het universum van Game of Thrones.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.