Speciale edities Destiny 2 Forsaken nu te pre-orderen

  Bungie, Activision en High Moon Studios maken de speciale edities van Destiny 2 Forsaken bekend. Een van de speciale versies van de game heet de Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection. Deze editie zal vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar zijn en is vanaf nu beschikbaar om te pre-orderen.

  Mocht je Destiny 2 met alle uitbreidingen in één keer willen kopen, dan is de Forsaken Legendary editie perfect om aan te schaffen. De editie bevat namelijk Destiny 2, de Curse of Osiris uitbreiding, de Warmind uitbreiding en Destiny 2: Forsaken. Tevens krijgen spelers een character-boost waardoor zij meteen aan het Forsaken avontuur kunnen beginnen.

  Destiny 2 Forsaken bevat dood grote held

  In Forsaken nemen spelers wraak op de *spoiler* dood van hun gevallen mentor, de Hunter Vanguard Cayde-6. De dood van Cayde-6 kwam voor velen als een shock aan, het personage was altijd het zonnetje van serieuze situaties. In de trailer voor de Legendary Collection is te zien hoe Cayde-6 valt na een kogel te krijgen van Uldren.

  Tijdens dit avontuur krijgen spelers de kans om nieuwe gebieden te verkennen, nieuwe vaardigheden te ontgrendelen en nieuwe wapens te verdienen. Om de gevallen held te eren, krijgt iedereen die het spel reserveert speciale beloningen. De ‘Cayde’s Exotic Stash pre-order bonus’ bevat een exotisch wapen ornament voor zijn handkanon Ace of Spades, Cayde’s schip, een emote en shaders in de kleur van Cayde om je eigen pantser mee te kleuren.

  Completen Collection

  Naast de Legendary editie is er een ook Complete editie. Bij deze editie zit ook de Destiny 2: Forsaken Annual Pass die toegang biedt tot content dat in de loop van de tijd vrijgegeven wordt. Hieronder valt de Black Armory die deze winter uitkomt, Joker’s Wild in het voorjaar van 2019 en Penumbra in de zomer van 2019.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.