Speciale Dying Light website met achtergrondinformatie nu live

  Dying Light is onderweg en om je voor te bereiden heeft ontwikkelaar Techland verschillende extra's beschikbaar gesteld. Zo is er een speciale Dying Light website van Harran City (de in-game stad) met zijn eigen verhaal en kan iedereen gratis een 3D figure printen ter decoratie.

  De website Harran-city.com vertelt meer over de achtergrond van de zombie-uitbraak en hoe de stad was voor de catastrofe plaatsvond. De site is namelijk van binnenuit 'gehackt', met als gevolg dat de bewoners van de stad opgesloten zitten en niet naar buiten kunnen. Spelers zien alles vanuit de ogen van de hacker en ontdekken zelf in-game onderdelen die nog niet aangekondigd zijn door de ontwikkelaar.

  Nog meer extra naast Dying Light website

  Daarnaast kan iedereen een 3D figurine downloaden en deze beschilderen. Iedereen die een 3D-printer heeft kan deze gratis uitprinten. In bovenstaande video wordt dit getoond en geeft Techland alvast wat inspiratie.

  Dying Light komt op 30 januari uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De Xbox 360- en PlayStation 3-versie waren ook onderweg, maar werd geschrapt. Voor fans van een stukje literatuur komt er ook een speciaal boek van Dying Light.

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.