Space Hulk voorzien van coöperatieve modus

  Space Hulk is voorzien van een update en bevat vanaf nu ook een coöperatieve modus. Daarnaast komt de update met enkele nieuwe toevoeginen en worden bugs opgelost.

  Dat maakt Full Control, de Deense ontwikkelaar van het strategiespel voor de PC, Mac, Linux en iOS, bekend. Voor de computerversies van de game komt er bovendien ook een nieuwe campagne beschikbaar, genaamd Harbinger of Torment.

  Space Hulk is de digitale versie van het bordspel van Games Workshop uit 1989 en speelt zich af in het universum van Warhammer 40.000. Thomas Hentschel Lund, CEO van Full Control, is erg opgetogen over de nieuwe update van Space Hulk.

  "We zijn erg blij om de nieuwe coöp-modus in Space Hulk te introduceren. Deze modus is al enkele maanden in ontwikkeling, met name om het naadloos op de multiplayer modus te laten aansluiten. En om deze lancering te vieren hebben we ook een nieuwe, vijf missies durende, campagne gemaakt."

  De coöperative modus laat vier vrienden tegelijk met elkaar spelen. Hierbij controleren drie gamers de Terminators en één gamer de Genestealers. Ook de nieuwe campagne is speciaal ontworpen voor de vier speler-coöp, waarbij je een team van Imperium-strijders bent en enkele opdrachten moet voltooien.

  Space Hulk met korting in App Store

  Om de hierboven genoemde toevoegingen nog meer te vieren, is Space Hulk momenteel ook met korting verkrijgbaar in de App Store. De versie voor de iPad is nu te koop met 50 procent korting. Deze kortingsactie loopt tot 27 mei.

  Space Hulk

  Verkijgbaar vanaf 15 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.