Space Hulk Deathwing launch trailer

  Space Hulk Deathwing launch trailer onthult en markeert daarmee de release. De releasedatum van de game viel vorige week al, maar op het laatste moment is de release uitgesteld naar 14 december.

  De Space Hulk Deathwing launch trailer viert de aankomende release van de game. De trailer is ook een manier om even je geheugen op te frissen, er zijn namelijk Steam pre-order bonussen beschikbaar.

  Als je niets hebt meegekregen van deze nieuwe game, Space Hulk Deathwing is een nieuwe Warhammer: 40.000 FPS waarin de populaire Dark Angels ook te vinden zijn.

  Space Hulk Deathwing launch trailer toont heftige beelden

  De dappere 1st Company zwaait met de Space Marine vlag hoog wanneer een "infested space hulk" verschijnt. Space Hulk Deathwing heeft ook een solo campaign die geschreven is door Black Library en "Gav Thorpe", Dark Angels specialist. Daarnaast beschikt de game ook over een co-op modus tot wel vier spelers.

  Recentelijk is ook Warhammer End Times Vermintide uitgekomen, check hier de review!

  Space Hulk Deathwing is vanaf 14 december verkrijgbaar in de Steam Store. Ben je geen PC gamer? Dat maakt niet uit want de game wordt ook uitgebracht op Playstation 4 en Xbox One in 2017.

  Space Hulk: Deathwing

  Verkijgbaar vanaf 14 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.