South Park The Fractured But Whole Switch release aangekondigd

  Ben jij klaar om de heerlijke South Park humor overal te beleven? De South Park The Fractured But Whole Switch release is namelijk bekendgemaakt. De South Park game is vanaf 24 april verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

  De nieuwe South Park game komt al redelijk snel naar Nintendo Switch. Zo werd bevestigd tijdens de Nintendo Direct presentatie. Vanaf 24 april kunnen spelers genieten van een heerlijke dosis South Park humor die ze overal mee naartoe kunnen nemen.

  South Park The Fractured But Whole viel bij ons enorm in de smaak. In onze South Park The Fractured But Whole review gaven wij de game een goed cijfer en prezen wij de fantastische humor, tactische combat en RPG-elementen. Hieronder vind je een korte teaser voor de Nintendo Switch versie van de game!

  South Park The Fractured But Whole Switch release in april

  Verder is bekendgemaakt dat de DLC die is uitgekomen voor de game, Danger Deck and From Dusk Till Casa Bonita, ook verkrijgbaar zullen worden voor Nintendo Switch. Deze uitbreidingen zullen zowel apart verkocht worden als samen in de Season Pass. Ook de laatste DLC, Bring the Crunch, zal ergens in de zomer voor Nintendo Switch verschijnen.

  South Park The Fractured But Whole is vanaf 24 april verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.