South Park The Fractured But Whole Season Pass details bekendgemaakt

  Een paar dagen voor de release van de nieuwe South Park game, komt Ubisoft naar buiten met informatie over de aankomende DLC. De South Park The Fractured But Whole Season Pass zal onder andere drie DLC pakketten bevatten.

  Op dezelfde dag als de release van de nieuwe South Park, 17 oktober, zal ook de Season Pass beschikbaar zijn voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Hiermee krijgen spelers toegang tot alle aankomende DLC en andere toevoegingen die vanaf de release beschikbaar zijn.

  South Park The Fractured But Whole Season Pass komt met 3 DLC pakketten

  De Drie DLC pakketten krijgen de namen Danger Deck, From Dusk till Casa Bonita en Bring the Crunch. De laatste twee zullen behalve nieuwe voorwerpen en kledingstukken ook nieuwe verhaallijnen aan The Fractured But Whole toevoegen.

  Danger Deck zal de eerst DLC voor de South Park titel zijn en nog in december van dit jaar uitkomen. Beide andere uitbreidingen staan gepland voor releases in 2018. Afgezien van de drie grote DLC zal de Season Pass ook vanaf de release een aantal toevoegingen bieden.

  Zo krijgen spelers direct toegang tot een Relics of Zaron kostuum en worden ze in het spel bijgestaan door Towelie. Het handdoekje zal je tips geven tijdens spelsessies om de ervaring makkelijker te maken als je ergens moeite mee hebt.

  De prijs van de Season Pass is 29,99 euro.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.