South Park The Fractured But Whole release wellicht voor Switch

  Er komt wellicht een South Park The Fractured But Whole release voor de Nintendo Switch. De meest recente South Park titel van Ubisoft is opgedoken op een Australische site met een Switch release.

  Op de website Sanity stond de game South Park Fractured But Whole met een releasedatum van 13 maart 2018. Het platform waar de game beschikbaar op zou zijn is de Nintendo Switch. De South Park game stond in een lijst met andere games, films en andere dingen die binnenkort uit zouden komen.

  South Park The Fractured But Whole release voor Switch

  Natuurlijk zegt het feit dat de game daar staat niet veel. Het kan natuurlijk een fout zijn van de website. De link naar de gamepagina is er nog wel, maar het spel is nergens meer op de website te vinden. Ook de beschrijving van de game is niet aangepast naar een Switch versie van de game.

  Eind vorig jaar kwam South Park: The Fractured but Whole uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Een maand later kwam er ook een mobiele South Park game uit, deze is gratis te downloaden in de Play Store en App Store. Lees hier onze South Park: The Fractured But Whole review om alles te weten te komen over de game.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.