South Park The Fractured But Whole moeilijkheidsgraad verschilt per huidskleur

  De South Park The Fractured But Whole moeilijkheidsgraad hangt geheel af van de huidskleur die je personage zal hebben. Dit blijkt uit een gameplay video van Eurogamer.

  Twee personen die South Park The Fractured But Whole speelden, waren ook verrast dat de moeilijkheidsgraad aangepast moet worden door middel van het kiezen van een huidskleur. De presentatoren zijn simpelweg hun personage aan het maken, maar wanneer ze bij de optie moeilijkheidsgraad komen moeten ze toch even slikken.

  “Maak je geen zorgen, dit heeft geen effect op combat. Alleen maar alle andere aspecten van je leven”, zegt personage Cartman tijdens de video.

  De betreffende video van de South Park The Fractured But Whole gameplay is bovenaan de pagina te bekijken. Vanaf 5:40 minuten komen ze bij het gedeelte van het kiezen van een huidskleur.

  South Park The Fractured But Whole moeilijkheidsgraad

  De presentatoren kijken elkaar ongemakkelijk aan en weten niet precies wat ze nu moeten kiezen. De vrouwelijke presentator wilde de middelste huidskleur kiezen, maar merkte toen op dat de kleur net zo oranje was als Donald Trump. Ondanks deze opmerking zijn ze toch voor de middelste kleur gegaan.

  Of de kleur daadwerkelijk de moeilijkheidsgraad bepaalt is niet bekend. De opmerking die de presentator maakte tijdens de video liet ook haar verbazing zien. Ze wist namelijk niet of dit serieus bedoeld werd of als grapje moest worden gezien.

  Om meer te weten te komen over het spel, lees dan onze South Park The Fractured But Whole hands-on.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.