South Park The Fractured But Whole free trial start vandaag

  Ubisoft heeft de South Park The Fractured But Whole free trial aangekondigd. Vanaf vandaag kun je de onlangs verschenen game gratis spelen.

  De South Park The Fractured But Whole free trial is alleen beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC en geeft je gedurende een uur de toegang tot de game. Dat is verder zonder restricties, behalve dat je na dat uur de optie voorgelegd krijgt om de game te of om het weg te leggen en niet meer verder te spelen. Kies je voor dat eerste, dan blijft je voortang uit het gratis uur wel opgeslagen.

  South Park The Fractured But Whole free trial dient als reclame

  Je kunt zo dus wel stellen dat de proefversie van South Park The Fractured But Whole dient als een soort van reclame. Door de game voor een uur gratis speelbaar te maken, zijn veel mensen geneigd een kijkje te nemen naar hoe de game is. Wanneer deze bevalt en je dus na 60 minuten de game moet kopen om verder te spelen, zijn mensen sneller geneigd de game te kopen.

  South Park The Fractured But Whole is vanaf 17 oktober te koop voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze review waren we erg positief en gaven we de game een 9.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.