South Park The Fractured But Whole DLC verschijnt deze maand

  Deze maand kunnen spelers nieuwe South Park The Fractured But Whole DLC verwachten. Het gaat om de From Dusk Till Casa Bonita uitbreiding die op 20 maart zal uitkomen.

  Eerder werden alle details wat betreft de Season Pass van South Park The Fractured But Whole al onthuld. De eerste uitbreiding, Danger Deck, was al in december verkrijgbaar. Vanaf eind maart zal de tweede DLC aan de game worden toegevoegd.

  South Park The Fractured But Whole DLC bevat nieuw verhaal

  In het nieuwe verhaal uit de DLC is Mysterions zus in handen gevallen van de vampierkinderen die zich schuil houden in Cartmans favoriete restaurant, Casa Bonita. Het is aan jou om de vampierkinderen te verslaan en alle plekken binnen het restaurant te onderzoeken. De speler zal worden geholpen door Henrietta die je zult assisteren in het gevecht met haar unieke vaardigheden. De From Tusk Till Casa Bonita DLC is vanaf 20 maart los verkrijgbaar voor 11,99 euro en is onderdeel van de Season Pass.

  De laatste DLC uit de Season Pass, Bring the Crunch, heeft nog geen exacte releasedatum, maar moet ergens dit jaar verschijnen. South Park The Fractured But Whole is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.