South Park The Fractured But Whole DLC 2 release bekendgemaakt

  De South Park The Fractured But Whole DLC 2 release is bekendgemaakt en heet Bring the Crunch. De tweede verhaallijn DLC komt later deze maand uit. De DLC komt op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC uit.

  Ubisoft

  De South Park The Fractured But Whole DLC 2 release zal op 31 juli plaatsvinden en brengt een nieuw verhaal naar South Park. In Bring the Crunch ga je met het nieuwe personage Mint-Berry Crunch naar Tardicacameer, maar wanneer de zomerkampleiding verdwijnt loopt het helemaal in de soep. Samen met Mint-Berry Crunch, FastPass, Doctor Timothy en Professor Chaos is het aan jou om het zomerkamp te redden.

  Naast het nieuwe verhaal wordt er ook een nieuwe speelbare klasse geïntroduceerd waarmee spelers het kamp kunnen redden. De 'Final Girl'-klasse brengt nieuwe strategieën naar de gevechten om de monsters van het zomerkamp tegen de vlakte te meppen. Wanneer spelers het verhaal uitgespeeld hebben, kunnen de nieuwe klasse en Mint-Berry Crunch meegenomen worden naar de rest van het spel.

  South Park The Fractured But Whole DLC 2 release niet alleen naar Switch

  Het is opvallend dat de DLC release niet de enige South Park content is die naar de Nintendo Switch komt, want volgens het financiële rapport van Ubisoft komt South Park: The Stick of Truth later dit jaar voor het einde van september ook naar de Switch. Het is de voorloper op de The Fractured But Whole en kwam uit in 2014. De game werd naar de huidige generatie consoles gebracht voorafgaand aan de lancering van The Fractured But Whole op de PlayStation 4 en Xbox One werd uitgebracht.

  Eerder kwamen er al twee DLC pakketten voor The Fractured But Whole uit, waarvan één een verhaal-DLC was. De From Dusk Till Casa Bonita bracht namelijk een verhaal waarin je moest vechten tegen vampiers in Eric Cartman's favoriete restaurant. Hiervoor kwam de Danger Deck DLC uit die een gevechtsarena naar het spel bracht waar je leuke beloningen kon verdienen.

  South Park: The Fractured But Whole

  Verkijgbaar vanaf 17 october 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.