Soulcalibur 6 trailer toont de nunchaku-drager Maxi - sterke vechter

  Een nieuwe Soulcalibur 6 trailer laat zien dat Maxi zal worden toegevoegd aan het Soulcalibur 6 roster. Zodoende kun je met de Nunchaku van Maxi bijzonder veel schade aanrichten. Maar je moet er wel moeite voor doen.

  Maxi zal met de lancering van de game één van de personages zijn waar je mee kunt spelen. Bovenaan de pagina staat een nieuwe trailer die weer wat gameplay van Soulcalibur 6 laat zien. De trailer kondigt de komst van Maxi aan.

  Maxi in Soulcalibur 6 trailer

  Maxi maakt gebruik van de Nunchaka: een krachtig wapen dat heel goed kan helpen om je tegenstanders naar de eeuwige jachtvelden te sturen. Het vraagt daarentegen wel de nodige skills om er mee om te kunnen gaan. Volgens Bandai Namco Entertainment is het niet gemakkelijk om dit moeilijke wapen juist te hanteren, maar zal het lonen als het je wel lukt.

  Maxi is ede zoon van een koopman. Hij heeft van zijn vader meekregen om de wereld te verkennen en niet als zijn vader vaste handelroutes te volgen, maar door echt vrij te zijn. Nu zoekt Maxi naar een manier om ultieme vrijheid te kunnen ervaren. Uiteindelijk vond hij zijn vrijheid in het worden van een sterke piraat.

  Meer personages

  Soulcalibur 6 brengt dit personage naar de PlayStation 4, Xbox One en digitaal voor PC. Vooralsnog is er geen releasedatum voor deze game bekendgemaakt. Eerder werd al wel de enige overgebleven ninja van de Manji-clan, Yoshimitsu, aan het roster toegevoegd. Daarvoor werd ook al getoond dat Geralt of Rivia van The Witcher-serie naar SoulCalibur 6 komt.

  SoulCalibur VI

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.