SoulCalibur 6 roster uitgebreid met Yoshimitsu reveal

  Het SoulCalibur 6 roster wordt nog groter. Yoshimitsu komt naar SoulCalibur 6. Hij is daarmee net als Taki een speelbaar personage in het nieuwe deel.

  Bandai Namco

  In een nieuwe trailer werd Yoshimitsu onthuld voor SoulCalibur 6. Yoshimitsu is de enige overgebleven ninja van de Manji-clan nadat de rest van de clan werd uitgeroeid. Daarnaast staat hij ook bekend om zijn bekwaamheid met een zwaard.

  Het karakter wordt zowel in het Japans als Engels ingesproken. Voor de Japanse versie wordt dit gedaan door Norio Wakamoto. Hij sprak het karakter ook al in voor de eerdere SoulCalibur games en sprak ook karakters in voor onder andere Kingdom Hearts en Xenoblade.

  Yoshimitsu heeft in verschillende SoulCalibur games zijn opwachting gemaakt, meest recentelijk in SoulCalibur V. Zijn eerste opwachting was overigens niet in SoulCalibur, maar Tekken. Hij werd namelijk geïntroduceerd in het eerste deel dat in 1994 uitkwam.

  SoulCalibur 6 roster bevat Geralt of Rivia

  Eerder werd al bekendgemaakt dat Geralt of Rivia van The Witcher-serie naar SoulCalibur 6 komt. Hij zal een gastkarakter zijn en wordt ook volledig speelbaar. Zijn vechtstijl zal bestaan uit het gebruik van zwaarden, potions en gevechtsmagie. Geralt wordt overigens ingesproken door Doug Cockle, de acteur die hem ook vertolkte in de andere The Witcher games.

  Naast Geralt of Rivia zijn er ook al een aantal andere karakters voor de game onthuld. Zo komen Heishiro Mitsurugiâ, Sophitia Alexandraâââââââ en Grøh ook naar SoulCalibur 6. Nightmare, Kilik, Zasalamel, Ivy en Chai Xianghua zijn ook onderdeel van het SoulCalibur 6 roster. Als laaste is Siegfried Schtauffen bevestigd voor het spel, waardoor er op het moment twaalf karakters bekend zijn.

  SoulCalibur 6 werd aangekondigd tijdens The Game Awards 2017. Hiermee komt de serie naar de huidige consolegeneratie, want SoulCalibur 5 kwam alweer uit in 2012 op de PlayStation 3 en Xbox 360. SoulCalibur 6 zal later dit jaar uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  SoulCalibur VI

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.