SoulCalibur 6 release en speciale edities onthuld

  De SoulCalibur 6 release is bekendgemaakt. Bandai Namco heeft de verschijningsdatum van het nieuwste deel in de fighting game serie onthuld tegelijk met het uitbrengen van een nieuwe trailer. Ook zijn de collectors- en deluxe editions van de game onthuld.

  De onthulling komt vlak nadat we de gameplay van SoulCalibur 6 mochten testen op de E3. Het zesde deel in de franchise breng een aantal interessante nieuwe mechanics met zich mee: namelijk de Reversal Edge, Critical Edge, Soul Charge en de Lethal Hit. Ook worden er een aantal nieuwe personages aan de game toegevoegd zoals Maxi, Yoshimitsu, en Gerald of Rivia, bekend uit The Witcher.

  Bandai Namco onthulde dat de game op 19 oktober wordt uitgebracht voor de PC, Xbox One en PlayStation 4, maar is wel al te pre-orderen vanaf 54,99 euro. Het spel werd redelijk onverwachts aangekondigd tijdens de Game Awards van 2017, maar de game is inmiddels alweer zo'n vijf jaar in ontwikkeling.

  SoulCalibur 6 release met collectors edition

  Naast de release datum heeft Bandai Namco ook een Deluxe edition en een Collectors Edition aangekondigd. Respectievelijk moeten deze omgerekend ongeveer 89,99 en 149,99 euro gaan kosten, maar krijg je hiervoor wel een groot aantal extra's. Vooralsnog zijn de speciale edities van het spel alleen in de Bandai Namco Store te bestellen.

  Bij de Deluxe Edition krijg je naast de fysieke game een seizoenspas waardoor je met drie nieuwe personages en twee armor sets kunt spelen, de soundtrack van het spel, en een metalen hoes met ingebouwde soundbox die voice-overs uit het spel afspelen.

  Bij de Collectors Edition krijg je dezelfde extra's als in de Deluxe Edition. Hier worden nog een beeldje van Sophitia van 30 centimeter hoog, en een boek met de artwork van de game van 120 pagina's aan toegevoegd, en het geheel wordt geleverd in een speciale Collectors Edition doos.

  SoulCalibur VI

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.