SoulCalibur 6 Amy DLC bevestigd door Bandai Namco

  Bandai Namco heeft een nieuwe uitbreiding voor SoulCalibur 6 aangekondigd. De nieuwe SoulCalibur 6 DLC zal Amy terugbrengen naar de nieuwste SoulCalibur serie. Het is nog niet bekend wanneer de DLC daadwerkelijk uitkomt, maar we weten wel dat het snel gaat gebeuren.

  Tijdens het Evo Japan evenement in Fukuoka, waar onder andere Tekken 7 en SoulCalibur 6 werden gespeeld, werd het nieuwe DLC personage voor SoulCalibur 6 aangekondigd. Dit gebeurde door middel van een trailer, waarin we meteen te zien krijgen hoe de vechtstijl van Amy eruit ziet. Daarnaast zien we dat Amy gebruik maakt van het wapen Albion. Verder krijgen we nog niet veel te weten. De volledige trailer is hierboven te bekijken.

  Nieuwe SoulCalibur 6 Amy DLC komt binnenkort

  Amy is geen onbekende van de SoulCalibur franchise. We zagen dit personage voor het eerste in SoulCalibur 2, wat eigenlijk de derde game in de serie is die onder andere op de PlayStation 2, Xbox en Nintendo GameCube uitkwam. Daarna hebben we Amy nog gezien als een bonus-karakter in SoulCalibur 3. Hierna verscheen ze in elke SoulCalibur game en nu dus ook in het allernieuwste deel uit de franchise.

  SoulCalibur 6 is een fighting game die werd ontwikkeld door Bandai Namco. De game kwam aan het einde van 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Er moeten, net als in de voorgaande games uit de serie, twee karakters tegen elkaar strijden in een 3D-speelveld. Er zijn op dit moment meer dan twintig vechters om uit te kiezen. Sommige vechters zien we al jaren terug in de SoulCalibur franchise, maar er zijn ook een aantal nieuwelingen. Zo zien we Geralt of Rivia uit The Witcher 3: Wild Hunt terug in SoulCalibur 6.

  Een van de beste fighting games

  SoulCalibur 6 werd erg goed ontvangen door de critici. Ook wij gaven we game maar liefst een 9 in onze SoulCalibur 6 review. Jimmy gaf onder andere aan dat de gameplay vloeiend is, veel boeiende achtergrondinformatie en dat de game aantrekkelijk is voor veteranen, maar ook voor de casuals.

  SoulCalbur 6 is vekrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  SoulCalibur VI

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.