Sony's Days of Play 2019 deals zijn nu verkrijgbaar!

  Een beetje hypocriet is het wel, maar ons hoor je niet klagen. Sony maakt vanaf vandaag de Days of Play 2019 deals beschikbaar, waardoor je met grote korting het beste van de PlayStation 4 kunt kopen. Consoles, controllers, games en nog veel meer voor een zacht prijsje.

  Sony

  De Days of Play 2019 deals worden jaarlijks rond E3 beschikbaar gemaakt door Sony, zelfs in een jaar waarin Sony besluit om niet naar de beurs te gaan. Ons hoor je niet klagen, want de deals zijn veelbelovend. Zo zijn er flinke kortingen op hardware te vinden en dan bedoelen consoles, controllers en headsets. Hieronder een overzicht:

  Consoles

  Accessoires

  Headsets

  PlayStation VR

  Days of Play 2019 Deals ook geldig op games

  Naast dat er veel kortingen te vinden zijn op hardware, blijft het daar zeker niet bij. De Days of Play 2019 deals zijn ook in grote getallen te vinden als het aankomt op de games en diensten van de PlayStation 4. Hieronder een overzicht:

  PlayStation Hits

  PlayStation Now & PlayStation Plus

  • 12 maanden PlayStation Now abonnement (69,99 euro)
  • 12 maanden PlayStation Plus abonnement (41,99 euro)

  Natuurlijk zijn er ook gewoon games digitaal te vinden in de PlayStation Store. Deze deals vallen ook onder de Days of Play. De nieuwste games, waaronder Days Gone, zijn daar in de aanbieding te vinden.

  Voor meer over E3 2019, kun je naar onze speciale E3 2019-pagina.

  Days Gone

  Verkijgbaar vanaf 26 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.